MALATYA / PÜTÜRGE - Pötürge İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çannakale Zaferimizi kutladık. Programda emeği geçen herkese başta İngilizce Öğretmenimiz Ebru ALTUNBAY ve Türkçe Öğretmenimiz Ayşen ÜNAL olmak üzere teşekkür ederiz.

Mrt

Gerçekleştirdiğimiz uzay çadırı etkinliğimizle öğrencilerimiz  hem eğlendi hem de uzay hakkında bilgi edindi.

Ock

Pütürge İmam Hatip Ortaokulu olarak dönem sonu faaliyetlerimizi gerçekleştirdik.Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle öğrenci ve öğretmenlerimiz güzel zaman geçirdi.

Deprem tatbikatı

Okuama saatimiz

May

Öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin daha aktif ve etkin olarak kullanabilmeleri amacıyla okul kütüphanemize ait kitaplar tasnif edildikten sonra bilgisayar tabanlı bir program aracılığıyla kitap alışverişi sağlanacak sistem oluşturuldu.

May

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hasan AKKUŞ tarafından  Nisan Mayıs 2022 KTS etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrentmen ve idarecilerine yönelik Güvenli İnternet ve Kişisel Verilerin Güvenliği konulu sunum yapıldı.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanarak okullarda uygulanması tavsiye edilen "40 Şair 40 Şiir" etkinlikleri kapsamında okulumuzda etkinlik ve yarışmalar düzenlendi.

Haz

2021 2022 yılında okulumuza kayıt yaptıracak öğrenciler için okul tanıtımı sunusu.

Şbt

Türkçe Öğretmeni Hasan AKKUŞ ve 8.sınıflardan oluşan bir grup öğrencimiz Kültür Köprüsü adlı eTwinning projesine katıldı.10 farklı okuldan öğretmen ve öğrenciler, kurulan Kültür Köprüsü ile kendi şehirlerinin değerlerini, önemli şahsiyetlerini, tarihi eserlerini önce kendileri tanıyacak sonra diğer ortak okulların öğrencilerine web 2.0 araçları ve çeşitli materyallerle tanıtacaklar. Öğrencilerimiz web2 araçlarını kullanarak avatarlarını oluşturdu.Projemiz için Poster ve Logo tasarladılar.